PopoteEntrePotes Allows you to calculate your cooking recipes by converting the quantities of ingredients to the desired number of people.
Exemple annonce...

Basil > Seasonings and sauces , Herbes, épices et assaisonnements

Basil Herbes, épices et assaisonnements

Basil : __•NUTRIMENTS•

__•COMPOSITION_OF• basil for 100g :

__•ENERGETIC_VALUE•

Water 90,00 g
sodium 6,50 mg
magnesium 64,00 mg
Phosphorus 46,50 mg
potassium 298,00 mg
Calcium 213,00 mg
Manganese 1,15 mg
Iron 4,34 mg
Copper 0,38 mg
Zinc 0,76 mg
Protids 3,12 g
Protein, crude, N x 6.25 3,12 g
Glucids 1,23 g
Sugars 1,24 g
Fibres 3,40 g
Lipids 0,72 g
FA saturated 0,05 g
FA monounsatured 0,10 g
FA polyunsatured 0,45 g
FA 16:0, palmitic 0,04 g
FA 18:0, stearic 0,00 g
Beta-carotene 3 550,00 µg
Vitamin E 1,70 mg
Vitamin C 22,00 mg
Vitamin B1 0,06 mg
Vitamin B2 0,19 mg
B3 vitamin 1,00 mg
B5 vitamin 0,21 mg
Vitamin B6 0,16 mg
B9 vitamin 76,50 µg

Basil : __•INFORMATIONS•

__•{0}%ig% not_used|{1}%ig% used_once|]1,inf[ %ig% used %count% times•

__•RECIPES_WITH• Basil

  1. Salade de pâtes à la niçoise
  2. Tartine à la tomate et au jambon cru (bruschetta)
__•RETURN_TO_LIST_INGR•